Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Wij zijn Maarten van der Marel en Ad Schaap, de bedenkers en ontwikkelaars van de Statietas. Onze reis begon toen de overheid statiegeld invoerde op blikjes. Dit bracht een veelvoorkomend probleem aan het licht: de uitdaging van het verzamelen en inleveren van lege blikjes.

Zoals velen van jullie, ondervonden ook wij de frustraties van het inleveren van blikjes. Natte, lekkende tassen en het onhandige gedoe bij het statiegeldautomaat waren voor ons een dagelijkse ergernis. Dit leidde tot een moment van realisatie: we waren niet de enigen die worstelden met deze uitdaging. Er moest een betere manier zijn, niet alleen voor ons, maar voor iedereen die te maken heeft met statiegeldblikjes.

Dit was het startpunt van onze missie: het creëren van een oplossing die het leven van mensen zou vergemakkelijken. Zo werd de Statietas geboren. Het is niet zomaar een tas; het is het resultaat van onze vastberadenheid om een alledaags probleem aan te pakken. We wilden een product ontwerpen dat niet alleen functioneel en gebruiksvriendelijk was, maar ook bijdroeg aan een duurzamere wereld.

Wij zijn trots op wat de Statietas vertegenwoordigt en wat het betekent voor mensen zoals jij. Het is niet alleen een product, maar een verlengstuk van onze inzet voor een betere, groenere toekomst. Met de Statietas willen we iedereen de mogelijkheid bieden om met gemak en zonder gedoe bij te dragen aan het milieu.

Bedankt voor het kiezen van de Statietas en voor het ondersteunen van onze visie. Samen maken we het verschil, één blikje en één Statietas tegelijk.

» BESTEL DE STATIETAS

Terug naar blog